För kommuner

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][rev_slider alias=”För kommuner” order=”21″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”45px”][thim-heading heading_primary=”VILL NI VETA MER OM” heading_secondary=”BORANGERIET?”][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1476086385327{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_wp_text el_class=”line-height-normal”]Trygghetsboendet BORANGERIET, ett 65+ seniorboende, byggs nu i Åstorp.

Många kommuner frågar efter lösningar som dessa och vi är intresserade av att vara en del av det. Med vårt koncept som bygger på Närhet, Trygghet och Gemenskap samarbetar vi med föreningar i kommunen. På så sätt närmar vi oss inte bara gemenskap inom väggarna utan även med ortens invånare. Hör av er för att höra mer om vår verksamhet.[/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_wp_text el_class=”line-height-normal”][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1476086385327{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column][vc_wp_text el_class=”line-height-normal”]

Vår vision

Vi, Ulrika och Christian Bosson, är glada att få dela vår vision “Borangeriet” med er.

Fastigheten Gamla stiftet har spelat en central roll i Åstorp under många årtionden. Sedan -30 talet som pennfabrik, -70 talet som tejpgrossist och nu på senare tid som inredningsgrossist. Efter denna period så har vi nu under 2017/18 satt oss ner och funderat på hur vi bäst kan dra nytta av lokalerna och vår erfarenhet av vård, omsorg och boende.

Idag finns olika verksamheter i fastigheten. ABF som har verksamheter med musik, keramik, yoga och balett i sina lokaler, vi som har showroom för Bossons.se samt ett mindre hotell på 15 rum, Hotell Björnen, som sedan 2016 väl etablerat sig.

Sedan 2017 sker ombyggnad av en stor del av fastigheten till bostäder. Dessa lägenheter kommer att bli seniorboende. Som 65+ boende kommer gamla stiftet bli Borangeriet. Borangeriet är ett trygghetsboende där alla lägenheter är hyresrätter. Borangeriet byggs i två etapper, del ett med 18 lägenheter och del två med 12. Gemensamhetsytorna i boendet innefattar hantverksrum, gym, danslokal, café och andra ytor såsom orangeri/växthus där alla boende får egen planteringsdel. Vår vision med detta är att man skall kunna ta steget in i ett 65+ boende där trygghet, närhet och gemenskap är ledorden. Det är ett boende fyllt med möjligheter om man så önskar. Genom sitt centrala läge mitt i Åstorp med närhet till restauranger, affärer, kommunala verksamheter, vård och omsorg så får man en hög boendekvalité. Att boendet även är anpassat till 2020-talet genom stadsnät (internet), ett “all inclusive” tänk och en säkerhetsstandard som uppfyller alla kommande krav är en bonus.

Ulrika och Christian Åstorp[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1538030941994{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 250px !important;background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.borangeriet.se/wp-content/uploads/2018/09/Borangeriet-slider-topp-12.jpg?id=4033) !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”Vill komma i kontakt” h4=”Intresserad av ert koncept och vill prata om min kommun.” add_button=”bottom” btn_title=”Jag vill komma i kontakt med er (kommun, fastighetsägare etc)” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open” add_icon=”bottom” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open” i_color=”black” btn_add_icon=”true” i_link=”url:mailto%3Ainfo%40borangeriet.se|||”]Ett boende på Borangeriet erbjuder mycket av det som idag frågas efter från seniora invånare – trygghet, social samvaro, gemenskap och möjlighet till aktiviteter.
Finns det en gammal fastighet (gärna med anor) eller unik yta med centralt läge så kan ett Borangeri bli verklighet i er kommun.
Kontakta Christian Bosson via mejl.

Tack![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]