Våra lägenheter

[vc_row][vc_column][rev_slider alias=”Våra lägenheter”][vc_column_text]

Våra lägenheter

Etapp 1: 18 lägenheter Byggyta: ca 1500m2 Boyta: 1100m2 Detta innefattas i vårt “all inclusive” koncept; Inkl el, vatten, värme (all inclusive); 1:a 47m2 - 7637kr 2:a 54m2 - 8775kr 3:a 82m2 - 11900kr  

Detta ingår i konceptet

Orangeriet, där du har en härlig vinterträdgård och kan fika, ta det lugnt eller umgås med dina grannar. I Orangeriet förlängs utesäsongen och du kan koppla av bland palmer och olivträd, kanske planterar du på din egna odlingslott? Att umgås i caféet, skapa i hantverksstudion med keramik eller mat, umgås med dans eller ge kroppen en genomkörare i gymmet är också en möjlighet. Eller att bara njuta av din egen lägenhet. Dessa gemensamhetsytor gör boendet större med mindre att sköta.

Våra ledord

Vårt koncept i Åstorp bygger på flera viktiga faktorer. Med möjlighet att dra nytta av fastighetens centrala läge på orten så kan vi bygga trygghetsboende där närhet, trygghet och gemenskap är ledorden.

Närhet

Genom sitt centrala läge mitt i Åstorp med närhet till restauranger, affärer, kommunala verksamheter, vård och omsorg så får man en hög boendekvalitet. Att boendet även är anpassat till 2020-talet genom stadsnät (internet), ett "all inclusive" tänk och en säkerhetsstandard som uppfyller alla kommande krav, är en bonus.

   

Titta in i en etta.

Titta in i en tvåa.

Titta in i en trea.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]