Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 522 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/2/1/7/borangeriet.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 531 Om Borangeriet – Borangeriet
Loading...

VÄLKOMMEN TILL

BORANGERIET

Trygghetsboendet BORANGERIET, ett 65+ seniorboende, byggs nu i Åstorp.

I etapp ett uppförs 18 st lägenheter i storleken ettor, tvåor och treor.  Byggnaden kommer förutom att bli en totalrenoverad fastigheter med lägenheter också att erbjuda ett större orangeri och möjlighet för aktiviteter för hyresgästerna i fastigheten.

Bygget pågår för fullt just nu. Är ni intresserade av boendet så fyll i vårt intresseformulär här på hemsidan så tar vi kontakt med er.

Vår vision

Vi, Ulrika och Christian Bosson, är glada att få dela vår vision “Borangeriet” med er.

Trygghet är en viktig del för oss alla. Ulrika har arbetat inom vård och omsorg tidigare och jag, Christian, med inredning, boende och produktutveckling. Vi har idag en gård som vi valt att bygga om till sju boende, inte bara till oss själva utan till vänner och bekanta. Denna boendeform passar oss utmärkt. Här umgås vi om andan faller på, fikar tillsammans, delar på gårdens gemensamma utrymmen och om hönsen vill även på äggen. Detta är grunden till Borangeriet. Ett tryggt boende med kvalité.

Fastigheten Gamla stiftet har spelat en central roll i Åstorp under många årtionden. Sedan -30 talet som pennfabrik, -70 talet som tejpgrossist och nu på senare tid som inredningsgrossist. Efter denna period så har vi nu under 2017/18 satt oss ner och funderat på hur vi bäst kan dra nytta av lokalerna och våra erfarenheter, på så vis växte Borangeriet fram.

Idag finns olika verksamheter i fastigheten. ABF som har verksamheter med musik, keramik, yoga och balett i sina lokaler, showroom för Bossons.se samt ett mindre hotell på 15 rum, Hotell Björnen, som sedan 2016 väl etablerat sig.

Sedan 2017 sker ombyggnad av en stor del av fastigheten till bostäder. Dessa lägenheter kommer att bli seniorboende. Som 65+ boende kommer gamla stiftet bli Borangeriet. Borangeriet är ett trygghetsboende där alla lägenheter är hyresrätter. Borangeriet byggs i två etapper, del ett med 18 lägenheter och del två med 12. Gemensamhetsytorna i boendet innefattar hantverksrum, gym, danslokal, café och andra ytor såsom orangeri/växthus där alla boende får egen planteringsdel. Vår vision med detta är att man skall kunna ta steget in i ett 65+ boende där Trygghet, Närhet och Gemenskap är ledorden. Det är ett boende fyllt med möjligheter om man så önskar. Genom sitt centrala läge mitt i Åstorp med närhet till restauranger, affärer, kommunala verksamheter, vård och omsorg så får man en hög boendekvalité. Att boendet även är anpassat till 2020-talet genom stadsnät (internet), ett “all inclusive” tänk och en säkerhetsstandard som uppfyller kommande krav är en bonus.

Ulrika och Christian Åstorp

Intresseanmälan

Förhandsboka dig till en visning!

Genom att skicka in en intresseanmälan så gör du oss observanta på att du är intresserad av ett boende hos oss. Vi kommer så snart det är möjligt att ha en visningskväll med eventuell kontraktsskrivning. Skicka in namn och kontaktuppgifter och vilken storlek på lägenhet som är av intresse. Obs! Anmälan är inte bindande.